Recreatiegebied ’t Hilgelo

Net buiten Winterswijk ligt recreatiegebied ‘t Hilgelo. Deze 38 ha grote recreatieplas is zeer geschikt voor allerlei vormen van kleinschalige outdoor en watersport. Zo kunt u er zwemmen, surfen, waterfietsen of roeien. Ook wordt ‘t Hilgelo regelmatig gebruikt om te duiken. Het autobusje op 12 meter diepte is een gewild object om naar te duiken.

Impressie recreatiegebied Hilgelo

Echte natuurliefhebbers hebben een voorkeur voor dit mooie gebied dat ligt in een omgeving waar prachtige boerderijen staan en met tal van kleine en grote bossen. Hier blijkt pas goed waarom het landschap van de Achterhoek wel een coulisselandschap wordt genoemd. Een bezoek aan ‘t Hilgelo kan prima worden gecombineerd met een prachtige fietstocht, want het ligt direct aan diverse fietsroutes, zoals de  Poëzie- en prozaroute of de ATB-route rondom Winterswijk. Aan de westkant van ‘t Hilgelo is een fietspad en een ruiterpad.

Langs de oever zijn er voldoende rustige plekjes om te vissen. Recreatiegebied ‘t Hilgelo beschikt samen met Stroombroek als enige recreatiegebied in de Achterhoek over een afzonderlijk en beschut gedeelte waar naaktrecreatie is toegestaan.

Wanneer u even wilt uitrusten onder het genot van een drankje dan kan dit op ons terras bij het Strandpaviljoen. Hier kunt u tevens ijs of snacks kopen of uw kano of waterfiets huren. Voor meer info klik hier

Recreatieplas 't Hilgelo bij avondrood

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl