Speeltuinen

Op zoek naar een geschikte plek om te genieten van de zon en uw spelende kind? Dan bent u bij Recreatiepark Sevink Molen aan het juiste adres, gelegen net buiten Winterswijk.

Op het terras voor het serre restaurant is onze leuke speeltuin, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Lekker springen op één van de luchtkussens, een balletje trappen op het voetbalveld of lekker rondscheuren met de skelter. Het kan allemaal! Niet zo veel zin in al die actieve dingen, bouw dan lekker een kasteel in de zandbak.

Onze speeltuin is grotendeels voorzien van gras wat het speelplezier vergroot. De buitenspeeltuin is vrij toegankelijk bij het nuttigen van een consumptie. 

Dierenweide

Tussen het restaurant en de camping ligt een dierenweide. Geiten, schapen, kippen, zwijntjes en een pony, je ziet ze allemaal voorbij komen. Voor de kleintjes is bijna niets zo leuk als zelf de kippen voeren of een geitje te aaien. En hé komt daar nu een hangbuikzwijn tevoorschijn uit zijn hok?

 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl