TOP locatie

Door de gehele Achterhoek verspreid zijn TOP’s te vinden. TOP staat voor 'Toeristisch OverstapPunt'. Dat houdt in dat er in de buurt van zo'n knooppunt verschillende aantrekkelijke routes te vinden zijn. Vaak gaat het hierbij om routes voor wandelaars en fietsers maar bij een aantal TOP’s zijn ook skeeler-, kano- of paardrijroutes te vinden. Blauwe bordjes wijzen actieve vakantiegangers de weg. Je kunt de auto laten staan op de gratis parkeerplaats bij het TOP, om daarna heerlijk te fietsen of wandelen. Lekker genieten van de natuur in de Achterhoek!

Bij iedere TOP zijn dagtochten uitgestippeld die de mooiste routes met elkaar verbinden. Bij bijna elke TOP is een café of restaurant te vinden waar je de dag met een lekkere kop koffie met gebak kunt afsluiten. Op onderstaande klikbare overzichtskaart zijn alle TOP's te vinden.

Recreatiepark Sevink Molen beschikt over een TOP locatie met mogelijkheden om te wandelen, fietsen, skeeleren of paardrijden. Ook is er een mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden. Komt u ook genieten?

Kaart met TOP-locaties

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl