Vakantie met paard

Opzoek naar een geschikte accommodatie om samen met je paard(en) op vakantie te gaan? Recreatiepark Sevink Molen natuurlijk! Kom genieten van de prachtige natuur van Winterswijk welke zich uitermate leent om te paard te verkennen.

Bent u te gast bij Recreatiepark Sevink Molen en wilt u graag uw paard meenemen op vakantie? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben onze accommodatie zo ingericht dat een viertal paarden gestald kunnen worden. Zo is het ook mogelijk om in groepsverband naar ons toe te komen met een eigen paard. Tevens is er een ruim weiland beschikbaar wat de mogelijkheid biedt om met grotere groepen paarden te komen, welke buiten verblijven tijdens uw verblijf.

Omgeving
Het prachtige Winterswijkse landschap met zijn eindeloze zandwegen en -paden is ook bijzonder geschikt voor ontspannende buitenritten te paard. Bossen afgewisseld door akkers, weilanden en houtwallen vormen een prachtig geheel waar u tijdens een rit met volle teugen van kunt genieten. De omgeving van Winterswijk is daarom uitermate geschikt voor gasten die van paardensport houden.

Faciliteiten die wij bieden op ons eigen terrein:

  • Stalling
  • Weidegang
  • Buitenbak (20m x 40m)
  • Springweide

Recreatiepark Sevink Molen ligt direct aan diverse routes voor ruiter en koetsier welke door het prachtige rustieke landschap van de Achterhoek lopen.

Winterswijk heeft veel met paardensport er is zelfs een website waarop alle evenementen hierover worden gemeld en verslagen.  Klik hier om de website te bezoeken.

- In overleg, vrij gebruik van verlichte buitenbak (20m x 40m), longeerbak, springweide en weidegang.
- Mogelijkheid tot parkeren van uw trailer
- Prijzen zijn incl. hooi, excl. krachtvoer
Stalling paard bij Recreatiepark Sevink Molen
Paard per nacht € 12,50
Pony per nacht € 11,00

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl