Winterkamperen op Recreatiepark Sevink Molen

Ook in de winter goed vertoeven op ons park. Winterkamperen op Recreatiepark Sevink Molen is puur genieten onze omgeving. Kamperen in de winter maakt de omgeving nog extra speciaal. Met de slee door de bospaadjes, schaatsen op het Hilgelomeer of maak een wandel- of fietstocht door de winterse natuur. Met verwarmde sanitair gebouwen, droge en goed onderhouden velden, een restaurant en het Sevink Avonturenpark op loopafstand heb je helemaal geen zomerse temperaturen nodig voor een heerlijke vakantie.

Winterkamperen op ruime kampeerplaatsen

Bij ons heb je meerdere mogelijkheden om heerlijk te genieten van onze camping. Zo kun je natuurlijk met je caravan, tent of camper naar onze wintercamping komen. Je hebt keuze uit verschillende kampeerplaatsen of camperplaatsen. 

Volop winterse activiteiten in de omgeving

In de winter worde diverse evenementen georganiseerd in de achterhoek. Dit maakt de wintervakantie extra bijzonder. Denk hierbij aan diverse kerstmarkten, wildavonden, midwinterhoornwandelingen etc. voor een actuele agenda: www.100procentwinterswijk.nl

Aanbieding. Boek nu je wintervakantie (november tm februari) en ontvang 10% korting op de toch al gunstige laagtarief prijzen.

Hopelijk tot ziens deze winter bij Sevink Molen

direct online boeken camping Sevink Molen Winterswijk

 

 

 
 
 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl