Kampeerplaatsen

Kamperen in de Achterhoek doet u natuurlijk bij Recreatiepark Sevink Molen!

Wilt u gezellig kamperen in de Achterhoek en zoekt u een camping? Dan bent u bij familiecamping Sevink Molen in Winterswijk aan het goede adres. Sevink Molen bestaat uit een landelijk terrein, grasvelden beschut door houtwallen en struikgewassen en heeft een oppervlakte van ca 7,5ha. Er zijn 70 vaste plaatsen en 50 toeristische plaatsen. De camping is het gehele jaar door geopend en grenst direct aan recreatiegebied ’t Hilgelo.

Onze camping is geschikt voor zowel jong als oud. De kinderen kunnen zich uitermate goed vermaken bij zowel tropische temperaturen of echt Nederlands hondenweer. De standplaatsen bevinden zich op loopafstand van het strand waar kano’s en waterfietsen gehuurd kunnen worden. Daarnaast kunnen ze zich goed vermaken in één van de speeltuinen. Tevens is er in de vakantieperiodes een animatie team aanwezig om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Onze camping is gelegen midden in het Nationaal Landschap Winterswijk. Dit landschap kenmerkt zich door de voortdurende afwisseling van akkers en weiden, houtwallen en bossen, diep ingesneden beekjes, schilderachtige Saksische boerderijtjes en statige herenhuizen van Scholtenboeren. Samen vormen deze elementen het prachtige coulisselandschap dat zo kenmerkend is voor Winterswijk. De gunstige ligging biedt uitstekende mogelijkheden voor dagtochtjes zowel in Nederland als in Duitsland. Grotere winkelsteden, musea, dierentuinen, markten, pretparken etc. en dat alles op redelijke afstand.

Ziet u kamperen in het mooiste stukje van Gelderland wel zitten? Reserveer dan snel uw kampeerplaats!

direct online boeken camping Sevink Molen Winterswijk

 

 

Fotoimpressie

Keuze uit drie type kampeerplaatsen

Op onze camping vindt u verschillende kampeerplekken voor tenten en caravans. U hebt de keuze uit een Tentplaats, Comfort en Supercomfort met privé sanitair. Bekijk hieronder de verschillen en kies uw favoriet!

Tentplaats Comfortplaats Supercomfort 
✓ Leuke plaats op trekkersveldje ✓ 100 tot 150 m2 ✓ 100 tot 150 m2
✓ 10 ampère stroom  ✓ Geschikt voor max. 6 personen ✓ Geschikt voor max. 6 personen
✓ WiFi (zie prijzen) ✓ 10 ampère stroom ✓ 10 ampère stroom
  ✓ Water en afvoer ✓ Water en afvoer
  ✓ TV aansluiting  ✓ TV aansluiting
  ✓ WiFi (zie prijzen) ✓ Privé sanitair
    ✓ WiFi (zie prijzen)
    €15 (laag) €20 (hoog)    €20 (laag) €25 (hoog) €   €30 (laag) €35 (hoog)


Bovenstaande genoemde tarieven zijn per nacht tot de volgende dag 12.00 uur. Let op: Bijkomende kosten nog niet meegenomen.

Meer informatie

Heeft u speciale voorkeuren of wensen op het gebied van kamperen, informeer dan wat er in bij Sevink Molen mogelijk is. Onze receptiemedewerkers staan u graag te woord! U kunt contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0543 – 513229 of boek direct online uw vakantie!

direct online boeken camping Sevink Molen Winterswijk

 

 

 
 
 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl